Playfinity-ball

Utfordret.no er forhandler for et nytt og spennende digitalt ballspill, Playfinity, som også fungerer som en spilleplattform

 

Video:

 

Playfinity-ballen har sensorer som måler hvor høyt, langt, hardt eller løst du kaster ballen. Den kan også måle fart, sprett og skru hvis du ønsker det.

I ballen ligger det foreløpig 6 ulike spill du kan spille med venner eller alene, men du har også mulighet til å lage dine egne spill og utfordre andre.
Du trenger en mobil for å laste ned Playfinity appen, så registrerer du Playfinity-ballen mot din telefon - og vipps så er spillet i gang. Det eneste du trenger å gjøre er å ha mobilen i lomma så den kan monitorere dine poeng, resultater og score. Du kan også ta opp din egen live-sending fra alle vinkler og se kampen om igjen – Playfinity får barna ut for å leke igjen!


”Hvis du ønsker å spille, men foreldrene dine ønsker at du er ute, så er dette greia for deg!”
- Per, 12 år

 

Hva kan Playfinity?
Med Playfinity-plattformen har du mange muligheter for aktiv lek:

Lag spill selv!
Playfinity inspirerer barna til å bruke sin egen kreativitet. De kan enkelt lage nye spill helt selv, dele og utfordre hverandre.

Bli utfordret!
Det er ikke noe bedre enn å slå bestevennen i det spillet han/hun selv har laget. Vi har også gjort det trygt. Du kan kun kommunisere med venner du fysisk har spilt med før.

Gøy å se på!
For deg som ser på, blir lyder og resultater vist på skjermen mens spillet er igang. Du kan ta opp din egen live-sending fra alle vinkler. Se kampen igjen og dele med venner.

Er det lett? - JA!
    •    Last ned en Playfinity®-app.
    •    Hold ballen mot mobilen. – Pip, så er du med!
    •    Trykk start, putt mobilen i lomma, og la lydeffektene ta deg inn i nye utendørsopplevelser.
    •    Se resultater på mobilen, og send utfordring til dine venner.
    •    Lag egne spill, del dem og bli best!


Hva får jeg i esken?
Med i esken får du alt du trenger for å komme igang og spille Playfinity.
    •    Playfinity® Ball – A98 Soft Grip
    •    Playfinity® Sensor – S1
    •    Gratis tilgang til spill i Appstore
Myntbatteri er inkludert (CR2032)

Er det trygt?
Som foreldre er det viktig for oss at alle som spiller er trygge i leken. Vi har valgt å ikke linke sosiale nettverk i appene vi tilbyr. Venner i appene er kun de du fysisk har spilt med. Produktet møter kriterier i det europeiske leketøysdirektivet 2009/48/EC. Det følger med et eget verktøy for å få tilgang til batteriet.

Hva med brukerdata?
Systemet vårt tar kun inn generelle brukerdata og ingen data som sier hvem du er eller hvor du bor. Vår interesse er kun å skape en enda bedre opplevelse for alle som spiller med Playfinity.

It's Nårsk!
Playfinity er klekket ut, utviklet og produsert i Norge (og litt ball i Kina). Vi har som mål å bevise at vi kan lage konkurransedyktig hardware her hjemme på berget. Sammen med mange gode samarbeidspartnere har vi realisert Playfinity. Sensoren er laget hos Topro Elektronikk på Gjøvik og MVP i Sande. Logoen og esken er utviklet med Panorama Design og er produsert på Alnabru hos Moltzau trykkeri. Flashstudio fra Sandvika har laget filmen. StartupLab har vært hjemmet vårt og Founders' Fund var vår første investor. Trigger fant på navnet. Takk til alle for samarbeidet. Vi ser frem til å bevise at vi kan få barn over hele verden til å spille sammen ute igjen!

“Jeg vil også ha!”
– Fredrik, 42årFAQ

Hvilke smarttelefoner kan man bruke?
iOS, og Playfinity fungerer ved lansering med iPhone 5s og nyere. Vi vil i løpet av våren/sommeren lansere Playfinity på Android. Følg med på Playfinity.io for mer informasjon.

Hvor lenge varer batteriene til Playfinity sensoren?
Vi har jobbet med å optimere strømbruken så batteriet skal vare lenge i aktiv lek. Vi anbefaler at man kjøper CR2032 kvalitetsbatterier da disse holder vesentlig lenger. Slik setter du inn batteriet >>

Er det vanskelig å installere teknologien på telefonen?
Playfinity-sensoren er laget på en slik måte at det ikke krever noe installasjon. Appen sier ifra når du skal aktivere ballen ved å holde den inntil, - pling så er du igang!

Er det trygt for mindre barn?
Produktet møter kriteriene fra det europeiske leketøysdirektivet 2009/48/EC. Det følger med et eget verktøy for å få tilgang til batteriet.

Kan flere spille med samme ball?
Man kan spille så mange man vil med én ball.  Man kan bruke én eller flere telefoner i samme spill når man ønsker å spille over større avstander. Det eneste alle trenger er appen på telefonen.

Kommer det flere spill?
Vi har en rekke nye spill i planen, og vil inkludere brukerne og lage det dere ønsker.

Les også denne brosjyren >>

 

Kjøp playfinity ball her >>

 

Lurer du på noe?
Da kan du ta kontakt med oss:
Tlf +47 456 00 384 (09:00 - 16:00)
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Gjennoppfrisk