OM UTFORDRET

Utfordret er en avdeling i ABX Sport og Helse AS som jobber for å bedre folkehelsen i Norge.

I dag utfordrer vi deg til å komme deg ut og la mobiltelefonen din være et nyttig verktøy for lek og trening. Kjøp din playfinity ball i dag og ta med familie og/eller venner, og opplev sammen hvor gøy det er!

Nå får du idrettspris!

Ta kontakt hvis du ønsker en prat om mulighetene for din bedrift/organisasjon.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.         Telefon: +47 45 600 384

TAR DU UTFORDRINGEN?

OM ABX Sport og Helse AS

Visjon:
Basert på kunnskap om sammenheng mellom livsstil og helse er det selskapets visjon å bli en betydelig og integrert aktør i samfunnets folkehelsearbeid.

Mål:
Å stimulere til en mer helsefremmende livsstil og økt livskvalitet for den enkelte.

Vi vil motivere enkeltmennesker i alle aldre til å delta i varierte fysiske aktiviteter og øke sin kunnskap om helse, trening og ernæring.

 

ABX Sport og Helse AS har utviklet ulike konsepter å nå målet:

      

 

PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som utføres av Abx Sport og Helse AS (Utfordret/vi/oss) når du besøker nettstiden eller på annen måte samhandler med oss. Dette gjelder også Playfinity sin kjøpskanal.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

HVILKE OPPLYSNINGER VI KAN INNHENTE

I forbindelse med de ulike måtene vi kan samhandle med deg på og de ulike tjenestene vi tilbyr, kan vi innhente følgende kategorier av opplysninger:

(1): Kontaktinformasjon, inkludert navn, adresse, passnummer, telefonnummer og e-postadresse.

(2): Transaksjonsinformasjon, inkludert kreditt-/debetkortnummer, betalingsmåte og kjøpshistorikk.

(3): Bestillingsinformasjon

(4): Informasjon om kommunikasjon mellom deg og oss, inkludert e-postkommunikasjon, chat, kommentarer og vurderinger som er innhentet gjennom undersøkelser eller som du har lagt ut på kanalene våre eller på sosiale medier.

(5): Digital informasjon som innhentes når du besøker nettstedene våre, applikasjonene våre eller andre digitale plattformer – inkludert IP-adresse, nettleserdata, trafikkdata, bestillingshistorikk, atferd på sosiale medier og brukermønster. Hvis du abonnerer på nyhetsbrevene våre, kan vi innhente opplysninger om hvilke nyhetsbrev du åpner, plasseringen din når du åpner dem og om du benytter eventuelle nettkoblinger i nyhetsbrevene.

HVOR HENTER VI DATAENE DINE FRA

Det aller meste av informasjonen vi har om deg, har du selv oppgitt. (5)-informasjon innhentes fra nettstedene våre og eventuelle andre digitale plattformer.

HVORFOR VI BRUKER OPPLYSNINGENE DINE

Vi behandler personopplysninger til følgende formål:

Bestilling
Vi bruker informasjon fra (1), (2), (3) og (4) for å tilrettelegge, behandle og bekrefte bestillinger. Slik informasjon behandles for å oppfylle bestillingen din.

Kommunikasjon
For å kunne gi deg relevant informasjon om bestillingen din bruker vi informasjon fra (1) og (4). Dette omfatter viktig informasjon som eventuelle problemer med din bestilling. Vi kan sende deg denne informasjonen elektronisk eller på andre måter.

Vi bruker også slik informasjon for å gi deg annen informasjon som er nødvendig for å ivareta interessene våre, samt for å sikre at bestillingene dine foregår så komfortabelt og problemfritt som mulig. Vi vil ikke ta opp telefonsamtaler med deg.

Videreformidling: Vi kan videreformidle informasjon fra (1) og (4) til samarbeidspartnerne våre, siden de kan komme til å trenge denne informasjonen for å kommunisere med deg, samt for å tilby deg støtte og assistanse.

Direkte markedsføring
Vi bruker informasjon fra (1), (4) og (5) for å tilby deg nyhetsbrev og tilbud fra oss og samarbeidspartnerne våre.
Vi sender ut nyhetsbrev cirka 0-1 ganger per måned via epost. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. Epost-adresse og navn brukes ikke til noe annet enn nyhetsbrev. Hele vår epost-database fra før de nye GDPR-reglene ble slettet da vi bestemte oss for å begynne med helt reelle og relevante nyhetsbrev-abonnenter.

Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon og slike tilbud. Hvis du ikke har et eksisterende kundeforhold med oss, vil vi bare bruke opplysningene om deg for å sende deg markedsføring hvis du har gitt samtykke. Vi vil bare videreformidle opplysningene til samarbeidspartnere for markedsføringsformål dersom du har gitt oss samtykke.

Videreformidling: Vi kan videreformidle opplysningene dine til samarbeidspartnere for at disse kan sende deg informasjon og tilbud hvis du har gitt samtykke til dette.

Profilering
Vi kan bruker og sammenstiller informasjon fra (1),(3) og (5) for å kunne utføre profilering. Profilering er automatisk behandling av personopplysninger, der personopplysningene brukes til å evaluere, analysere og forutsi preferanser, interesser og atferd (profilering). Vi bruker disse opplysningene for å gi deg tilpasset informasjon om aktiviteter og tilbud som kan være interessante for deg. Du kan når som helst motsette deg at vi bruker personopplysningene dine til profileringsformål.

Videreformidling: Vi vil ikke videreformidle profiler vi har generert basert på informasjon fra deg til eksterne parter.

Statistikk og analyse
Vi benytter Google Analytics for å spore antall besøk og generell brukeradferd på nettstedet. IP-adresser lagres ikke, ip-anonymisering er aktivert.

HVOR LENGE LAGRER VI PERSONOPPLYSNINGER?

Vi lagrer personopplysningene dine frem til oppfylt formål de behandles for. Vi vil kun lagre (2)-informasjon når det kreves av gjeldende lov, f.eks. regnskapsloven.
Hvis du har gitt samtykke til å motta informasjon og markedsføringsmateriell, vil vi lagre informasjon fra (1), (3), (4) og (5) så lenge du ønsker å motta dette.
Vi kan også lagre informasjon fra (1), (2), (4) og (5) i inntil tre år etter at bestillingen er sendt hvis vi mener at dette er nødvendig for å behandle potensielle klager eller krav.

HVORDAN KAN MAN FÅ TILGANG TIL, KORRIGERE ELLER SLETTE PERSONOPPLYSNINGER ELLER SENDE KLAGER?

Ønsker du tilgang eller korrigere personopplysningene dine kan du når som helst kontakte oss og be om et eksemplar av informasjonen vi har innhentet om deg.

Du kan be oss om å slette informasjon som vi har innhentet fra deg. Vi er derimot pålagt å oppbevare den informasjonen som kreves for å oppfylle avtalen vår med deg, samt informasjon som er nødvendig for å overholde gjeldende lover og regler eller krav fra myndighetene.

Hvis du mener at vi ikke bruker eller håndterer personopplysningene dine på riktig måte, kan du klage til Datatilsynet. Før du sender en slik klage, ber vi om at du tar kontakt med oss, siden det kan være at vi kan gi deg de svarene du trenger og få rettet opp potensielle misforståelser.

ENDRINGER I DENNE PERSONVERNINFORMASJONEN

Fra tid til annen vil vi kunne oppdatere denne personverninformasjonen. Du vil få varsel om disse endringene når og hvor dette er hensiktsmessig; de kan eventuelt publiseres på startsiden vår. Alle endringer vil først tre i kraft etter at de har blitt kommunisert/publisert.

KONTAKTINFORMASJON

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du sende oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sende en henvendelse til Abx Sport og Helse AS, Møllergata 37, 0179 Oslo.