Helse

Alle barn og unge burde være fysisk aktive minimum 60 minutter hver dag, og aktivitetene skal være variert og inkludere både lav og høy intensitet.

Undersøkelser viser at fysisk aktivitet er med på å fremme barn og unges psykiske, fysiske og sosiale helse. Varierende aktivitet er også med på redusere andre former for helseutfordringer, som overvekt ensomhet, lavt selvbilde osv.

(Kilde. NIH)

Man ser sammenhenger mellom stillesitting og kroppsvekt, motoriske ferdigheter, kognitiv utvikling og risikofaktorer til hjerte- og karsykdommer blant barn og unge.​​

Det viser seg også at barn og unge som bruker mye tid foran skjerm som tv, pc og nettbrett, rapporterer dårligere psykisk helse enn barn og unge som bruker mindre skjerm.

(Kilde. Direktoratet for E-helse)

UTFORDRET er opptatt av å motivere og inspirere alle barn, unge og eldre til å "komme seg opp av sofa`n», og ut i frisk luft. Det er ikke alltid så lett å finne på hva man skal gjøre, men med Playfinity ballen har du alt du trenger. Ved å å leke/spille enten alene, eller sammen med andre er vi sikker på at du vil oppleve å få bedre humør, økt mestringsfølelse og kanskje en ny venn eller to. Det er nemlig slik at når du leker med Playfinity ballen, og andre ser på, vil de også leke/spille med deg. 

Playfinity ballen gir deg med andre ord mange fordeler for kropp og sinn. I tillegg har du med mobilen din til enhver tid hvis du trenger å bruke den.