Beskrivelse

Playfinity-ball
Playfinity® er en spillkonsoll for utendørslek.
Utfordret.no er forhandler for et nytt og spennende digitalt ballspill, Playfinity, som også fungerer som en spilleplattform.
Playfinity-ballen har sensorer som måler hvor høyt, langt, hardt eller løst du kaster ballen. Den kan også måle fart, sprett og skru hvis du ønsker det.
I ballen ligger det foreløpig 6 ulike spill du kan spille med venner eller alene, men du har også mulighet til å lage dine egne spill og utfordre andre.
Du trenger en mobil for å laste ned Playfinity appen, så registrerer du Playfinity-ballen mot din telefon - og så er spillet i gang. Det eneste du trenger å gjøre er å ha mobilen i lomma så den kan monitorere dine poeng, resultater og score. Du kan også ta opp din egen live-sending fra alle vinkler og se kampen om igjen – Playfinity får barna ut for å leke igjen! 
SLIK KOMMER DU I GANG

• Last ned en Playfinity®-app
• Velg mellom flere installerte spill eller lag dine egne.
• Hold ballen mot mobilen. – Pip, så er du med!
• Trykk start, putt mobilen i lomma, og la lydeffektene ta deg inn i nye utendørsopplevelser
• Se resultater på mobilen, spill igjen eller send utfordring til dine venner
• Det å se på er også gøy, du kan filme de andre spille hvor du får lyd og poeng in på din skjerm, ta det opp og del den siste sportssendingen fra hagen

Dette får du i pakken

En Playfinity® Utendørs Spillkonsol - Sensor S1
En Playfinity® Ball A98 - soft grip
Sensoren bruker et CR2032 batterier (medfølger)

UTFORDRET-poeng 40

FAQ

Hvilke smarttelefoner kan man bruke?

iOS, og Playfinity fungerer ved lansering med iPhone 5s og nyere. Vi vil i løpet av våren/sommeren lansere Playfinity på Android. Følg med på Playfinity.io for mer informasjon.

Hvor lenge varer batteriene til Playfinity sensoren?

Playfinity har jobbet med å optimere strømbruken så batteriet skal vare lenge i aktiv lek. Vi anbefaler at man kjøper CR2032 kvalitetsbatterier da disse holder vesentlig lenger.

Er det vanskelig å installere teknologien på telefonen?

Playfinity-sensoren er laget på en slik måte at det ikke krever noe installasjon. Appen sier ifra når du skal aktivere ballen ved å holde den inntil, - pling så er du igang!

Er det trygt for mindre barn?

Produktet møter kriteriene fra det europeiske leketøysdirektivet 2009/48/EC. Det følger med et eget verktøy for å få tilgang til batteriet.

Kan flere spille med samme ball?

Man kan spille så mange man vil med én ball. Man kan bruke én eller flere telefoner i samme spill når man ønsker å spille over større avstander. Det eneste alle trenger er appen på telefonen.

Kommer det flere spill?

Vi har en rekke nye spill i planen, og vil inkludere brukerne og lage det dere ønsker.

kommentarer   

+4 #1 Jørgen Aschjem 2018-04-30 13:11
Wow, denne ser kul ut.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Gjennoppfrisk

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.