SNØKITING GRUNNKURSBeskrivelse

OM GRUNNKURSET
 Snøkiting henter inspirasjon fra og kombinerer det beste fra flere ekstremsporter – snowboard, paragliding og surfing. En fartsfylt sport som har alt man trenger! De riktige drevne og modige kan komme opp i hastigheter på 100 km/t. Dette er en perfekt opplevelsesgave til han eller hun som elsker fart og nye utfordringer. Det her er et grunnkurs for den som ønsker å lære seg grunnleggende ferdigheter i snøkiting. Målet med kurset er å bli en selvstendig kiter, slik at man selv kan trene videre på egenhånd. Her får man en gjennomgang av både teori og før øve seg praktisk. Over to dager med en profesjonell instruktør blir man godt rustet til å fortsette med kiting på egenhånd. Kurset passer for nybegynnere, men også de som har kitet litt fra før av. Kurslederen tilpasser kurset etter deltakernes ferdighetsnivå. Noen deltakere får også prøve seg på mer avanserte øvelser som hopping, hvis de føler seg komfortable med det. 
TID
 1. januar - 31. april 2017
VANSKELIGHETSGRAD 

Black color - 40 points (40p): For deg som jakter adrenalinkick 

VIKTIG INFORMASJON 

Ta med ski/snowboard, varme klær og hjelm. Hjelm kan lånes av leverandør, meld i fra på forhånd. Fra 10 år. Deltagere under 16 år må ha med bekreftelse på deltagelse av foresatte.

DETTE FÅR DU 

Grunnkurs i snøkiting – Leie av kite inkludert – Få deltakere per instruktør, god oppfølging – Vindgaranti, ligger ikke forholdene til rette for snøkiting får man komme på nytt kurs.

UTFORDRET-poeng 40

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Gjennoppfrisk

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.