GRUNNKURS I DYKKING - OSLOBeskrivelse

OM GRUNNKURSET
 Open Water Diver kurset er selve inngangsbilletten til å dykke. Her lærer du de nødvendige og grunnleggende teoretiske og praktiske ferdighetene for trygt å kunne dykke sammen med en annen sertifisert meddykker ned til maksimalt 18 meter. 
TID 
 Nytt kurs hver tirsdag. 
VARIGHET 

Første kursdag blir brukt til en grundig teorigjennomgang der OFDS gjennomgår bruken av tørrdrakt, problemløsning og mye mer. Vi tar oss god tid til å tilvenne oss tørrdrakt i bassenget. Den største forskjellen ved å dykke med tørrdrakt framfor våtdrakt er oppdriftskontroll. Så det er der OFDS legger mest fokus i undervisningen. Dag to går ut i havet med to dykk hvor vi gjennomgår en rekke øvelser. Så bli klar til å dykke Norges kyst, varmt.

VANSKELIGHETSGRAD 

Blue color - 20 points (20p): En rolig, men spennende opplevelse.

DETTE FÅR DU

Inkludert alle kursmaterialer, sertifisering og lån av alt utstyr med unntak av ABC-utstyr.

VIKTIG INFORMASJON 

For å delta må du være minst 10 år, svømmedyktig og ved normal god helse. Når det blir kaldt i været øker aldersgrensen til 15 år av ren skjær medfølelse med kalde barn. For å kunne gjennomføre dykkerkurs i Norge må du ha legesjekk. Dykkesenteret stiller med lege andre kurskveld, pris for legesjekken hos Dykkesenteret er kr 500. Du kan også ta dette med din egen fastlege, men da må legeskjemaet fra PADI medbringes.

UTFORDRET-poeng 20

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Gjennoppfrisk

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.