Quadrathlon - Oslo

kr 600.00
Tid Tooltip This field will contains value for running related events/challenges


Produktinformasjon {QUADRATHLON OSLO} {

Nå vil vi ha enda flere ut i marka, enda flere i fysisk aktivitet og enda flere som kan finne en ny motivasjon for å komme seg ut av godstolen og ut på trening! Vi ønsker å skape et renn alle kan klare, på sine premisser. Det blir egen kategori for mosjonister hvor alle distanser er tilpasset at mestparten av mosjonister kan delta. For de aller sprekeste er det kategori Elite med mulighet å konkurrere mot verdens elite i quadrathlon. Løypen starter på Bogstad Badeplassen og den første etappen er svømming 1500 m, deretter Kajakk 8 km - Sykkel 40 km - Løping 10 km. Konkurransen foregår på tid og med fellestart. Konkurransen foregår kontinuerlig fra starten av svømming til man er ferdig med løping, og tiden man bruker i skiftesonene mellom overgang fra svømming til sykling, sykling til padling og padling til løping teller med i totaltiden.Ta utfordringen og utfordre de du kjenner!.

} NEXTBLOCK {TID OG STED} {

Quadrathlon Oslo arrangeres på Bogstadvannet, som ligger på grensen mellom kommunene Bærum og Oslo, lørdag 9.sept 2017 fra kl. 12-15

} NEXTBLOCK {START OG SVØMMING 1500 M} {

Start- og målområdet er på samme sted ved Bogstadvannet. Det blir fellesstart for alle kategorier på landet. Det vil være merket hvor man skal starte svømmingen og merket der man skal gå i land. Svømmingen er stedet for å ta inn tid for alle som er gode svømmere. Etappen er 1500 meter og er unnagjort på ca 30 minutter.

} NEXTBLOCK {SYKLING 40 KM} {

Den andre etappe er sykling. Trafikkreglene SKAL følges til enhver tid. Veien er ikke stengt for trafikk. Alle skal sykle tre runder. Løypa starter på Bogstad parkeringsplass og går på Sørkedalsveien frem til Skansebakken. Her stiger det opp til løypas høyeste punkt.

} NEXTBLOCK {PADLING 8 KM} {

Neste etappe er padling hvor alle padler fire 2 kilometer lange runder. Det er ingen regler for type av kajakk (racerkajakk, havkajakk, surfski). Man padler 8 km distanse som tar ca 60 minutter, men dette er veldig avhengig av kajakktype. For de fleste anbefaler vi en kajakk med "recreational" mål 4,5m og 62cm bred eller de "vanlige" havkajakkene. Her har vi det svart på hvitt: hvis du padler en kort/bred "balje" så må de andre i vanlige havkajakker vente på deg mellom 5 og 10 minutter etter en times padling.

} NEXTBLOCK { LØPING 10 KM } {

Løping er den siste etappe i kvadratlon. Etter endt padling skal kajakken først plasseres på anvist sted i skiftesonen.

} NEXTBLOCK
UTFORDRET-poeng 40

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Gjennoppfrisk

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.